Στη 85η ΔΕΘ με δικό του περίπτερο το Επιμελητήριο Έβρου

Με δικό του περίπτερο συμμετέχει και φέτος το Επιμελητήριο Έβρου στην 85η διοργάνωση της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη μαζί με άλλα 41 Επιμελητήρια απ όλη την Ελλάδα.

Στο περίπτερο 3 stand A3 της ΔΕΘ,  επτά εκθέτες απ’ όλο τον Έβρο συμμετέχουν με φυσική παρουσία ενώ υπάρχει  stand με προϊόντα απ όλο το Νομό.

Ο πρόεδρος του Επιμελτηρίου Χριστόδουλος Τοψίδης χαιρέτισε τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες που έγιναν από το βήμα των εγκαινίων της Έκθεσης ειδικά αυτές που αφορούν στους νέους και τις φοροελαφρύνσεις, πλην όμως υπογραμμίζει και τα πάγια αιτήματα της Επιμελητηριακής κοινότητας, έτσι όπως εκφράστηκαν από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου όπως το να εξετάσει η κυβέρνηση τρόπους μείωσης του ιδιωτικού χρέους με έμφαση στις οφειλές που δημιουργήθηκαν στην περίοδο της πανδημίας. Ταυτόχρονα, ζητείται πρόσβαση για περισσότερους επιχειρηματίες -ιδανικά, για όλους- στο τραπεζικό σύστημα καθώς και η έγερση ενός κυματοθραύστη απέναντι στο κύμα ανατιμήσεων που σαρώνει την παγκόσμια οικονομία και σίγουρα θα επηρεάσει και την ελληνική αγορά.

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου θα είναι ανοικτό για κάθε επισκέπτη μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ