Σ. Κελέτσης: Στο σημείο “μηδέν” η Νοσηλευτική Διδυμοτείχου

Την  πεποίθηση ότι η Νοσηλευτική Σχολή βρίσκεται εδώ και χρόνια στο σημείο μηδέν εξέφρασε μετ’ επιτάσεως ο βουλευτής της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ορεστιάδας.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ότι φέτος οι πρωτοετείς φοιτητές είναι μόνο 9 τόνισε, ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια τέτοια σχολή στο Διδυμότειχο και ότι είναι γελοίο, όποιος υποστηρίζει κάτι τέτοιο. «Εμείς θέλουμε σχολές ζωντανές, πρόσθεσε, που να ανήκουν στο Δημοκρίτειο. Εγώ πιστεύω ότι η σχολή δεν μπορεί να παραμείνει ως έχει και αυτό αποτελεί  και άποψη του Πανεπιστημίου. Θα πρέπει να περάσει στο ΔΠΘ για να έχει μέλλον. Αλλά, το ΔΠΘ για να την πάρει βάζει ως προϋπόθεση για ένα εύλογο χρονικό διάστημα να την μεταφέρει στην Αλεξανδρούπολη και μαζί θεωρώ ότι ως αντιστάθμισμα το Διδυμότειχο πρέπει να πάρει δυο Πανεπιστημιακές σχολές. Η αρχή γίνεται με την σχολή Ψυχολογίας, όπου πρέπει να επισπευσθεί η εγκατάσταση για να δημιουργηθεί η 5η έδρα».

Έσπευσε δε να δηλώσει, ότι μετά από πρόσφατη συνάντηση, που είχε με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο, μέχρι το τέλος της χρονιάς επίκειται η ρύθμιση για την λειτουργία της σχολής Ψυχολογίας είτε με ΠΔ. είτε με ρύθμιση που θα έρθει στη Βουλή.

Ο κ Κελέτσης έσπευσε να διευκρινίσει ότι μιλά πάντα με ειλικρίνεια αν και το πληρώνει ως τίμημα εκλογικό αλλά προτιμά να μην χαϊδεύει αυτιά όπως κάποιοι άλλοι.

                                            Κέντρα Κατάταξης στον Έβρο

Αναφορικά με τα  Κέντρα Κατάταξης στον νομό ο κ. Κελέτσης επιμένει, ότι αυτά δεν θα καταργηθούν δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η δική μου ενημέρωση από στελέχη των Ε.Δ. είναι ότι το σύστημα δεν πρόκειται ν΄ αλλάξει».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος