Σ. Κελέτσης: Πρόταση διεκδίκησης ενός Κέντρου νεοσυλλέκτων στο νομό, κατά προτίμηση στο Σουφλί

Την δική του άποψη περί της μεταφοράς των Κέντρων Κατάταξης από τον Έβρο σε άλλα σημεία της χώρας, εξέφρασε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο Βουλευτής Σταύρος Κελέτσης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ Κελέτσης τόνισε ότι δεν είναι αυτός που θα υποδείξει στους στρατιωτικούς τι θα πράξουν. «Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι αυτή που θα αποφασίσει πως θα εκπαιδεύσει τους νεοεισακτέους φαντάρους», τόνισε.  “Ο στρατός”, όπως επισήμανε ο κ .Κελέτσης, “λέει ότι το να είμαστε στην πρώτη γραμμή και να ασχολούμαστε με την εκπαίδευση είναι λάθος“.

Πρόταση του βουλευτή  είναι, στην περίπτωση που τα τρία Κέντρα (Λαγού, Σουφλίου, Καβησού) καταργηθούν για να επανέλθει το παλαιό σύστημα, να διεκδικήσουμε ως νομός την δημιουργία ενός Κέντρου, προτείνοντας αυτό να δημιουργηθεί στην πόλη του Σουφλίου.

Κατά την άποψη μου” τόνισε ,”θεωρώ ότι αυτό το Κέντρο πρέπει να πάει στο Σουφλί που είναι μια μικρή περιοχή και που οι συνέπειες από την ύπαρξη του θα είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ ότι σε μια πόλη όπως η Αλεξανδρούπολη .Αν αποφασίσει η στρατιωτική ηγεσία  ότι θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος εκπαίδευσης  των νεοσυλλέκτων τότε ο Έβρος θα πρέπει να έχει ένα από αυτά τα Κέντρα Εκπαίδευσης“.

Αιτιολογώντας την δημόσια αυτή τοποθέτηση του, είπε ότι, “συνήθως οι πολιτικοί δεν λένε την άποψη τους. Στρογγυλεύουν τα πράγματα για να είναι αρεστοί .Εγώ δεν το κάνω. Είμαι διαφορετικό είδος πολιτικού. Λέω την άποψη μου και την αιτιολογώ”.

Ακούστε τον κ. Κελέτση: Σταύρος Κελέτσης, βουλευτής Έβρου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος