Πρόταση για την δημιουργία Φορέα κατά της έμφυλης βίας στο Διδυμότειχο

Πρόταση για την δημιουργία ενός φορέα η θεσμού κατά της έμφυλης βίας με έδρα το Διδυμότειχο, κατέθεσε κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου ο πρώην δήμαρχος τη πόλης και δημοτικός σύμβουλος, Παρασκευάς Πατσουρίδης.

Η πρόταση κατετέθηκε κατά την διάρκεια συζήτησης για τοποθέτηση μαρμάρινης στήλης κατά της έμφυλης βίας την ημέρα της εκδήλωσης στη μνήμη της  Ελένης Τοπαλούδη με αφορμή την συμπλήρωση 4 χρόνων από την δολοφονία της.

Ο κ. Πατσουρίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι γη πρόταση του βρήκε πρόσφορο έδαφος και υλοποιείται σήμερα, ενώ παράλληλα πρότεινε ο φορέας αυτός που θα δημιουργηθεί να βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του αρμόδιου Υπουργείου .

Ο φορέας αυτός θα εκπονεί τις έρευνες, ενώ οι χρηματοδοτήσεις θα προέρχονται όπως ανέφερε ο κ. Πατσουρίδης από το Υπουργείο και από την ΚΕΔΕ. Προτείνεται ακόμη να στελεχωθεί από εξειδικευμένοι επιστημονικό προσωπικό ώστε ένα πραγματοποιούνται δράσεις σε τοπικό και  πανελλήνιο επίπεδο.

Το όνομα της Ελένης είναι συνυφασμένο με την έμφυλη βία καταλήγει ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου και ο θεσμός αυτός είμαι βέβαιος και αισιόδοξος πως θα βοηθήσει   τον τόπο και τον κόσμο.

Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Πατσουρίδη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Παρασκευάς Πατσουρίδης, δημοτικός σύμβουλος, πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος