Π. Γιαννάκης: Θέλω να εμφυσήσω στα παιδιά του Διδυμοτείχου την αγάπη μου για το Μπάσκετ (ηχητικό)

Με αμείωτο το ενδιαφέρον των αθλητών του ΓΑΣ Σπάρτακος Διδυμοτείχου συνεχίζεται για δεύτερη μέρα σήμερα το Giannakis Camp,  που διοργανώνεται αφιλοκερδώς από την Ακαδημία του διακεκριμένου καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Γιαννάκη στην πόλη του Διδυμοτείχου.

Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής μαζί με τον συνεργάτη του, γνωστό μπασκετμπολίστα, Νίκο Λινάρδο και τον γιο του, Δημήτρη Γιαννάκη επισκέπτεται από την Παρασκευή την πόλη των κάστρων στην προσπάθεια τους να δείξουν την αγάπη και την συμπαράσταση τους στα παιδιά της περιφέρειας βοηθώντας τους να ανακαλύψουν το άθλημα, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό.

Μιλώντας σχετικά στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ. Γιαννάκης αναφέρθηκε στο 6μερο Camp, που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στην περιφέρεια παρακινώντας τα παιδιά στο άθλημα ανακαλύπτοντας τα ταλέντα τους και προσπαθώντας να διατηρήσουν υγιή,  δυνατά και όχι υπέρβαρα παιδιά στη χώρα.

«Θέλω να δώσω την ευκαιρία στα παιδιά να δούνε με διαφορετική ματιά το άθλημα που αγαπώ και ‘γω τόνισε είμαι πρόθυμος να συμπαρασταθώ και να βοηθήσω. Επιθυμώ να εμφυσήσω μέσα τους το θάρρος, τη θέληση, το πάθος, να δώσω ιδέες στα παιδιά για να κατακτήσουν τα όνειρα τους».

Κοντά στον διεθνή καλαθοσφαιριστή βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μέλη της διοίκησης του ΓΑΣ προσφέροντας του λίγη από την πλουσιοπάροχη θρακιώτικη φιλοξενία.

Τα μαθήματα τις δυο πρώτες ημέρες γίνονται αποκλειστικά και μόνο με τους μαθητές από το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι ενώ αύριο Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος θα είναι ανοικτά για το κοινό και θα περιλαμβάνουν εκδηλώσεις παιχνίδια βραβεύσεις και συνομιλία του δημοφιλούς coach με τους γονείς των αθλητών.

Π. Γιαννάκης: Θέλω να εμφυσήσω στα παιδιά του Διδυμοτείχου την αγάπη μου για το Μπάσκετ (ηχητικό) Π. Γιαννάκης: Θέλω να εμφυσήσω στα παιδιά του Διδυμοτείχου την αγάπη μου για το Μπάσκετ (ηχητικό) Π. Γιαννάκης: Θέλω να εμφυσήσω στα παιδιά του Διδυμοτείχου την αγάπη μου για το Μπάσκετ (ηχητικό) Π. Γιαννάκης: Θέλω να εμφυσήσω στα παιδιά του Διδυμοτείχου την αγάπη μου για το Μπάσκετ (ηχητικό) Π. Γιαννάκης: Θέλω να εμφυσήσω στα παιδιά του Διδυμοτείχου την αγάπη μου για το Μπάσκετ (ηχητικό) Π. Γιαννάκης: Θέλω να εμφυσήσω στα παιδιά του Διδυμοτείχου την αγάπη μου για το Μπάσκετ (ηχητικό)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος