Οτρεστιάδα – Α. Μωυσιάδης: Ο Αντιπεριφεριάρχης… στιχουργός (ηχητικό)

Τις στιχουργικές του ικανότητες ξεδίπλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο θεματικός Αντιπεριφερειαρχης Υγείας ΑΜ-Θ Αριστείδης Μωυσιάδης.

Οτρεστιάδα – Α. Μωυσιάδης: Ο Αντιπεριφεριάρχης… στιχουργός (ηχητικό)Με αφορμή την παρουσίαση τραγουδιών του σε εκδήλωση που  συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 7ης Δραμοινογνωσιας που είναι σε εξέλιξη στη Δράμα ο κ. Μωυσιάδης αναφέρθηκε στην ενασχόληση του αυτή εδώ και πολλά χρόνια.

Όλα προέκυψαν όπως μας είπε στο διάστημα της πανδημίας όταν ο ίδιος έχασε ένα  πολύ φιλικό του ζευγάρι κάτι που τον ώθησε να γράψει τα συναισθήματα του στο χαρτί. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε τον συνθέτη ο οποίος του ζήτησε να γράψει κι άλλους στίχους.

Όπως μας αποκάλυψε το διάστημα  αυτό συνεργάζεται με τον συνθέτη Μιχάλη Ηλιασκο όπου το τραγούδι του «Μαύρο Τριαντάφυλλο» συμμετέχει σε 25 φεστιβάλ εκ των οποίων τα 23 είναι διεθνή.

Η βασική πηγή έμπνευσης για τον ίδιο  είναι η ψυχή του ανθρώπου και αυτό το ανακαλύπτει καθημερινά μέσα από το επάγγελμα του ψυχολόγου ψυχοθεραπευτή που εξασκεί τα τελευταία 25 χρόνια.

Γράφει τραγούδια για τον έρωτα για τις ανθρώπινες σχέσεις τα περισσότερα στο χώρο του έντεχνου αλλά και του λαϊκού τραγουδιού.

Η βραδιά αφιέρωμα στα τραγούδια του θα πραγματοποιηθεί  Δράμα το ερχόμενο Σάββατο 28 Μαΐου στις 9.30 το βράδυ στα πλαίσια των εκδηλώσεων γεύσης Οίνου με επίγευση Πολιτισμού.

Στην εκδήλωση ο Μιχάλης Ηλιάσκος και η Σταυρούλα Γκελκοβάνη θα παρουσιάσουν τραγούδια σε στίχους δικούς του.

Η Δραμοινογνωσία η μεγαλύτερη γιορτή οίνου, στην άρρηκτα συνδεδεμένη με τον θεό Διόνυσο γη της Δράμας, θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Μαΐου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος