Ορεστιάδα: Τον Ιούνιο η διεξαγωγή του Πρωταθληματικού Αγώνα πρακτικής σκοποβολής

Στη διοργάνωση του Πρωταθληματικού Αγώνα IPSC πρακτικής σκοποβολής Level III Α’ Ζώνης τον  ερχόμενο Ιούνιο προσανατολίζονται τα μέλη του Σκοπευτικού Ομίλου Ορεστιάδας όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο εκ νέου πρόεδρος του Κώστας Γκαϊντατζής, ο οποίος εδώ και οκτώ χρόνια βρίσκεται στην ηγεσία του.

Όπως διαβεβαίωσε οι εγκαταστάσεις του Ομίλου θεωρούνται άρτιες και αυτό προέκυψε μετα απο επίπονη προσπάθεια σε συνδυασμό με την αμέριστη βοήθεια του Δήμου και του  Δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, ώστε σήμερα η πόλη να διατηρεί ένα σκοπευτήριο πρότυπο  για την ΑΜΘ ώστε το επόμενο του επιπέδου του να μπορεί να συναντήσει κανείς στην συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη.

«Γίνεται προσπάθεια δημιουργίας ενός σκοπευτηρίου από τον δεύτερο σύλλογο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ενώ ήδη υπάρχει ένα ακόμη κλειστό που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μεγάλων διοργανώσεων» όπως ανέφερε.

Αρκετά πρωτοποριακή θεωρείται η παρουσία του Ομίλου πριν από 20 χρόνια στην ακριτική πόλη του Έβρου η οποία αριθμεί 70 ενεργά μέλη άνδρες γυναίκες και παιδιά άνω των 12 χρόνων, από το Σουφλί, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα.

«Πρόκειται για το μεγαλύτερο επίπεδο αγώνων στην Ελλάδα, αυτό που θα διεξαχθεί στην πόλη της Ορεστιάδας με την συμμετοχή πολλών  αθλητών από την Βόρεια Ελλάδα αλλά και πέρα από αυτήν. Ο  ανταγωνισμός προβλέπεται να είναι μεγάλος και η συμμετοχή του κόσμου που θα το παρακολουθήσει επίσης μεγάλη.. Σ ένα μήνα θα είμαστε σε θέση να έχουμε έτοιμα τα στάδια ώστε να δημοσιοποιήσουμε την πρόσκληση ενδιαφέροντος. Θα υπάρχουν 13 στάδια στον αγώνα όπου ο κάθε αθλητής θα πρέπει να βαθμολογηθεί ξεχωριστά .Πρόκειται για μια  δύσκολη διοργάνωση» αναφέρει.

Ο Όμιλος είναι ανοιχτός σε όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί με την σκοποβολή. Ειδικοί εκπαιδευτές αναλαμβάνουν την εξάσκηση του και την ένταξη του σε κατηγορία. Προς το παρόν ο Όμιλος είναι ανοιχτός κάθε  Κυριακή ενώ από το καλοκαίρι και κάθε Τετάρτη απόγευμα.

Ήδη γίνονται οι προεργασίες για τον επόμενο στόχο του Σκοπευτικού Ομίλου που είναι η διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων Πρακτικής Σκοποβολής που μέχρι τώρα διεξάγεται σε μεγάλες πόλεις Αθήνα Θεσσαλονίκη Πάτρα

Την σύσταση του ΔΣ του Ομίλου μετα τις πρόσφατες αρχαιρεσίες αποτελούν οι

Πρόεδρος: Γκαϊντατζής Κων/νος

Αντιπρόεδρος : Παλλίδης Κων/νος

Γραμματέας : Ιωαννίδου Νικόλ

Ταμίας: Σκερλετόπουλος Θωμάς

Έφορος Υλικού α’: Κύρκογλου Θωμάς

Έφορος Υλικού β’: Λελίδης Ανέστης

Υπεύθυνος Covid: Κεχαγιάς Παναγιώτης

Μέλη: Κοσμίδης Ηρακλής, Παναγιωτίδης Βασίλειος, Τσαλκάτης Παναγιώτης, Ρουμούδης Σπυρίδων

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος