Ορεστιάδα: Πολύχρωμο θα γίνει το Πάρκο Οινόης από το Φεστιβάλ Χρωμάτων

Μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας, πίστα τοξοβολίας, 3D κάστρο ζωγραφικής, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και DJ sets, θα πλαισιώσουν το Φεστιβάλ Χρωμάτων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2  Σεπτεμβρίου, στις 18:00 μ.μ., στο Πάρκο Οινόης στη Ν. Ορεστιάδα.

Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, η είσοδος θα είναι ελεύθερη και σακουλάκια με πούδρα χρώματος οι συμμετέχοντες θα μπορούν να προμηθευτούν στη διάρκεια της εκδήλωσης, από τα ειδικά περίπτερα που θα υπάρχουν στο χώρο.

Στο φεστιβάλ θα γίνει μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας με την συνοδεία μουσικής, τεχνών και παράλληλων δραστηριοτήτων.

Σημειώνεται, ότι τα χρώματα είναι 100% φυτικά και αποτελούνται από πούδρα αλευριού, αναμεμιγμένη με χρώματα ζαχαροπλαστικής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος