Ομόφωνη κινητοποίηση με ψήφισμα και κάθοδο στην Αθήνα για την Νοσηλευτική

Εν μέσω εντάσεων και προβληματισμών αλλά με τη διάθεση όλων να παρθεί μια απόφαση προς όφελος της περιοχής, ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο Διδυμοτείχου, η πρόταση αποστολής ψηφίσματος στον πρωθυπουργό της χώρας και την Υπουργό Παιδείας στο οποίο  θα αναφέρεται ότι είναι κάθετα αντίθετοι στην μεταφορά του παραρτήματος Νοσηλευτικής στην Αλεξανδρούπολη.

Αποφασίσθηκε επίσης η σύγκληση τις επόμενες ημέρες της επιτροπής αγώνα (αποτελούμενης από τον Μητροπολίτη ΔΟΣ, τον Περιφερειάρχη , τους βουλευτές του νομού , τον πρόεδρο της ΠΕΔ τους καθηγητές της σχολής και τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων)  για τη λήψη απόφασης και έκδοσης ψηφίσματος περί της άρνησης της μεταφοράς της σχολής, καθώς επίσης και υποβολή αιτήματος συνάντησης με τον Πρωθυπουργό της χώρας καθώς και με την Υπουργό Παιδείας, ώστε αν γίνουν σαφείς οι σκοποί της κυβέρνησης γύρω από το θέμα αυτό.

Στη συνεδρίαση διατυπώθηκαν διάφορες προτάσεις κινητοποιήσεων οι οποίες θα αποφασισθούν ανάλογα με την έκβαση των συναντήσεων με την κυβέρνηση.

Όπως διευκρίνισε στην εισήγηση του ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου « η θέση μας πρέπει να είναι ξεκάθαρη , ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος