Ομαδική παραίτηση της διοίκησης της ΑΕΔ με παράπονα και ευθύνες για όσους δυσχέραιναν το έργο τους (ηχητικό)

Σε ομαδική παραίτηση από τα καθήκοντά της προχώρησε η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου, χωρίς να ολοκληρώσει τα δυο χρόνια θητείας της.

Ο Πρόεδρος και τα επτά μέλη της διοίκησης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, μην αντέχοντας τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Ήδη και σύμφωνα με το καταστατικό προηγήθηκε χθες μια γενική συνέλευση, χωρίς απαρτία για την εξεύρεση διαδόχου στην διοίκηση τη ομάδας, ενώ σήμερα πρόκειται να γίνει η δεύτερη κατά σειρά γενική συνέλευση.

Ο μέχρι σήμερα πρόεδρος, Θανάσης Σιαλάκης μίλησε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας για τους λόγους, που τον εξώθησαν να πάρει μια τέτοια απόφαση.

«Η συνεργασία μας με τον Δήμο και το Ευγενιδειο Ίδρυμα δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που έπρεπε, θα πει. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με το γήπεδο Προσπαθούσαμε να τα ξεπεράσουμε μόνοι μας».

Όπως ανέφερε υπήρχαν προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, που δυσχέραιναν την κατάσταση. Στο αίτημα τους να αλλάξει, η εξήγηση που έπαιρναν είναι ότι πρόκειται να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις τόσο στο χώρο και στο ταρτάν. Δυστυχώς, όπως ανέφερε, η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, (ξερό το καλοκαίρι και βούρκος το χειμώνα)  ήταν η βασική αιτία που από τα 120 παιδιά της Ακαδημίας έμειναν μόνο 50, επειδή οι γονείς τους είχαν τον φόβο, μήπως αυτά τραυματισθούν και σταμάτησαν τις προπονήσεις.

Ο κ Σιαλάκης δηλώνει δυσαρεστημένος και για την παραίτηση των υπολοίπων μελών, εξηγώντας πως η κούραση των συνεχιζόμενων προβλημάτων τους οδήγησε σε αυτό, κάτι που επιβεβαίωσε και η Αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιουλη Τσάμουρα Κοτζιάκαλφα.

Παρόλα αυτά όμως δηλώνει ικανοποιημένος για την 3η θέση, που έλαβε η ομάδα, θεωρώντας ότι η πορεία της ήταν αξιοπρεπής, άσχετα αν προπονούνταν σε άλλη έδρα και παρά τις κατηγορίες που δέχθηκε ο ίδιος για τις λάθος επιλογές προπονητών που έκανε.

«Φεύγω στεναχωρημένος δηλώνει ο κ.Σιαλακης αν ήταν καλύτερες οι συνθήκες θα ήθελα να συνεχίσω», ενώ περιμένει να βρεθεί ο διάδοχος, που θα αναλάβει την ομάδα για να την ανεβάσει περισσότερο, όπως και να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του κ Χατζηγιάννογλου, ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να ξεκινήσουν τα έργα στο στάδιο το επόμενο δίμηνο.

Εάν, όπως είπε, δεν βγει αποτέλεσμα και από τη σημερινή γενική συνέλευση θα πάει τα δελτία της ομάδας στον δήμαρχο Διδυμοτείχου, ώστε ο ίδιος πια να βρει άτομα να στελεχώσει την ομάδα, που εδώ και 100 χρόνια προσφέρει δράση θέαμα και χαρές στους φιλάθλους της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος