Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης: Δίχως λιτάνευση της εικόνας Αγίου Νικολάου στις 6/12

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα που επικρατούν στη Χώρα για την πάταξη τῆς πανδημίας και χωρίς λιτάνευση της εικόνας.

Σύμφωνα με την Μητρόπολη Aλεξανδρούπολης, “ο πανηγυρικός Εσπερινός το απόγευμα του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου στις 6.00’ θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Ράδιο Ελπίδα 96,1.
Η Θεία Λειτουργία την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, από 07.00’ μέχρι 10.30’ θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Ράδιο Ελπίδα 96,1 και τηλεοπτικά από την «Δέλτα Τηλεόραση και την Θράκη Νετ.
Λιτάνευση της εφέστιας εικόνος δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο οικουμενικός Άγιος Νικόλαος δεν θα παύσει να προστατεύει και να περιφρουρεί την πόλη μας και τους πολίτες της από κάθε πνευματική και ορατή απειλή. Ιδιαίτερα εφέτος που θα τον τιμήσουμε αποστερούμενοι την προσκύνηση της ιστορικής εικόνος του και του τιμίου λειψάνου του. Ο προστάτης κάθε τρικυμισμένου ανθρώπου ας γαληνεύσει σύντομα την φουρτούνα που ταράζει το πλοίο της ζωής μας κι ας οδηγήσει την κοινωνία μας γρήγορα σε απάνεμο λιμάνι.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος