Με την προβολή της ταινίας «ΠΕΝΤΕ. Το ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης» στο Ανοιχτό Θέατρο Γκοτζιά στις Φέρες, στις 21:00 το βράδυ, συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα εκδηλώσεων «ΒΗΡΕΙΑ 2024».
Αύριο Τρίτη 20 Αυγούστου, στις 21:00, στην κεντρική πλατεία Φερών έχει προγραμματιστεί Λαϊκή βραδιά με τον Δημήτρη Δουρδούλη και τη Χορευτική Ομάδα Φερών και την Τετάρτη, 21 του μήνα παραδοσιακή βραδιά, με τον Παναγιώτη Μπαρμπούδη και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από χορευτικά συγκροτήματα, στο Ανοιχτό Θέατρο Γκοτζιά, την ίδια ώρα.
Για την Πέμπτη 22 Αυγούστου, στις 20:30 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Γκοτζιά , θα παρουσιαστεί η παράσταση σκιών «Ο Καραγκιόζης στο New York Athens night by night!» από το Μικρό Διάκοσμο και το Θρακικό Θέατρο Σκιών, ενώ το Σάββατο 24 Αυγούστου, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει Χορωδιακή βραδιά με τους Τροβαδούρους του Μουσικογυμναστικού Συλλόγου «Εθνικός» Αλεξανδρούπολης.
Σημειώνεται ότι έως τις 25 του μήνα καθημερινά, από 19:00-21:00 το βράδυ, λειτουργεί Έκθεση Ζωγραφικής – Αγιογραφίας στο Αμφιθέατρο πρώην Δημαρχείου Φερών.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος