«Μαγκιά είναι να Αγαπάς» το μήνυμα των μαθητευόμενων του 1ου ΕΠΑΛ και Κ.Ε. Αλεξανδρούπολης για την Εξάλειψη βίας κατά των γυναικών

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, οι μαθητευόμενοι του Τμήματος Μαθητείας Αισθητικής και Κομμωτικής Τέχνης του 1ου ΕΠΑ.Λ. και 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αλεξανδρούπολης ανέλαβαν μια σημαντική πρωτοβουλία.

Δημιούργησαν ένα βίντεο ευαισθητοποίησης κατά της ενδοοικογενειακής βίας, στέλνοντας το ξεκάθαρο και συγκινητικό μήνυμα ότι «Μαγκιά είναι να αγαπάς».

Οι μαθητευόμενοι καλούν όσους βιώνουν οποιαδήποτε μορφή ενδοοικογενειακής βίας να «σπάσουν τη σιωπή και τον κύκλο βίας», υπενθυμίζοντας σε όλους μας ότι η βία δεν έχει θέση σε μια υγιή κοινωνία. Όπως χαρακτηριστικά λένε, «Μαγκιά δεν είναι να σηκώνεις χέρι, να κοροϊδεύεις, να φοβίζεις. Μαγκιά είναι να σέβεσαι, να βοηθάς, να αγαπάς».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος