Ικανοποίηση Δερμεντζόπουλου για τους πρώην εργαζομένους στην Αλλαντοβιομηχανία «ΘΡΑΚΗ» (ηχητικό)

Παράταση στο πρόγραμμα απασχόλησης 50 πρώην εργαζομένων στην αλλαντοβιομηχανία Θράκη μέχρι και το τέλος της χρονιάς δίνει σχετική τροπολογία, που κατέθεσε το Υπουργείο Εργασίας, οι οποίοι εργάζονταν σε διάφορες υπηρεσίες του νομού. Το τελευταίο διάστημα είχε δημιουργηθεί ζήτημα, καθώς είχε λήξει το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με ανάρτηση του βουλευτή Έβρου της ΝΔ Χρήστου Δερμεντζόπουλου «με το πέρας της παράτασης αυτής, οι εργαζόμενοι δύνανται να ενταχθούν σε νέα ειδικά προγράμματα απασχόλησης ανέργων διάρκειας 18 μηνών σε φορείς του Δημοσίου».

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ Δερμεντζόπουλος αναφέρθηκε στις διαδοχικές συναντήσεις που είχε με τον Υπουργό Εργασίας Κωστή κ. Χατζηδάκη αλλά και με τους εργαζομένους. Τόνισε ακόμη, ότι όλες αυτές οι επαφές έγιναν παρουσία του προέδρου της Αναπτυξιακής Έβρου Δημήτρη Κελεμίδη και του Αντιπροέδρου και Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Έβρου Στάθη Ασπιώτη, ζητώντας την ανανέωση της παράτασης.

«Δίνουμε παράταση για 2, 5 επιπλέον χρόνια» τόνισε, ενώ σε ερώτηση για το τι πρόκειται να συμβεί μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν θα τους αφήσουμε στο δρόμο. Άνθρωποι της περιοχής μας είναι. Άλλωστε ο κ. Υπουργός είπε ότι πρέπει να βρούμε μια βέλτιστη λύση. Η σημερινή εξέλιξη άφησε όλους ευχαριστημένους» δηλώνει ο κ .Δερμεντζόπουλος και συνεχίζει: «Εδώ είμαστε και μετά  από  2,5 χρόνια να δούμε πως θα πάμε στο καλύτερο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος