Η «Κοιλάδα των Ρόδων» υποδέχεται το Διδυμότειχο

Με τον Δήμο Καζανλάκ της Βουλγαρίας αδελφοποιείται  ο Δήμος Διδυμοτείχου σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της «Κοιλάδας των Ρόδων».

Αντιπροσωπεία του δήμου αποτελούμενη από τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, την Αντιδήμαρχο Στέλλα Θεοδοσίου –Ζυγογιάννη και υπηρεσιακούς παράγοντες αναχώρησαν σήμερα ώστε να παραβρεθούν αύριο στην υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου που θα αδελφοποιεί τους δυο δήμους.

Να σημειωθεί ότι ο δήμος Καζανλάκ είναι αδελφοποιημένος με άλλους 13 δήμους παγκοσμίως μεταξύ των οποίων η Κίνα, η Κορέα κ.α.

Σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ Ορεστιάδας η Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος του Ευγενίδειου Πολιτιστικού Ιδρύματος Στέλλα Θεοδοσίου τόνισε ότι αυτό είναι ένα εφαλτήριο για το Διδυμότειχο ένας δρόμος που πρέπει να ακολουθείς αυτός της εξωστρέφειας και του πολιτισμού» διευκρινίζοντας πως αν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν θα κληθούν να παραστούν  το ερχόμενο καλοκαίρι στις εκδηλώσεις Art 21 που με επιτυχία διοργανώθηκαν ώστε να μεταφέρουν στην κοινωνία μας τον δικό τους πολιτισμό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος