Σ. Ζαχαράκη: Ένα συνέδριο για το μετάξι στον Έβρο

Ως ενδιαφέρουσα ιδέα χαρακτήρισε η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, την διοργάνωση συνεδρίου για το Μετάξι στον Έβρο.

Η κ. Υπουργός μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Ορεστιάδας με αφορμή την επίσκεψη της στο νομό, αναφέρθηκε στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία της στην Αλεξανδρούπολη παρουσία φορέων του τουριστικού κλάδου αλλά και στην επίσκεψη της αύριο στο Σουφλί μετά την επιλογή του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Πρωτοβουλία  του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού “Βest Tourism Villages” αφού η πρόταση που κατέθεσε ήταν από τις τρεις πληρέστερες στην Ελλάδα.

Αναφερόμενη στο συνέδριο Οινοτουρισμού στη Σαντορίνη εκτιμά ότι και το Σουφλί ως κοιτίδα του μεταξιού θα μπορούσε να φιλοξενήσει ανάλογη διοργάνωση και θα το προτείνει στην αυριανή επίσκεψη της.

Η κυρία Υφυπουργός  δήλωσε ικανοποιημένη από την μεγάλη συμμετοχή του Έβρου στο ”Best Villages “ ενώ δεσμεύθηκε ότι θα επανέλθει σύντομα σε όλο το Νομό ώστε να εξετάσει τα σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρωθεί η τουριστική ανάδειξη της περιοχής

Η κυρία Ζαχαράκη ως πρέσβειρα  της Women Act θα είναι σήμερα η κεντρική ομιλήτρια στην τελετή εγκαινίων του εν λόγω δικτύου στην Αλεξανδρούπολη  με κεντρικό θέμα, «Η ενδυνάμωση της γυναικείας παρουσίας σε ρόλους ηγετικούς».

Η εκδήλωση  γίνεται με την συνδιοργάνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης  και θα φιλοξενηθεί στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης στις 7 το απόγευμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος