Γ. Τοπαλούδης: “Ο αγώνας συνεχίζεται”

Φανερά συγκλονισμένος μετά την ανακοίνωση της απόφασης φάνηκε ο Γιάννης, πατέρας Ελένης Τοπαλούδη.

Έκανε λόγο για ηθική δικαίωση της Ελένης και της οικογένειας της, που όμως είναι κάτι στιγμιαίο, διότι αλλού βρίσκεται η πραγματική δικαίωση για την κόρη του αλλά και για τον υπόλοιπο γυναίκειο πληθυσμό που αποτρόπαια έχασαν τις ζωές τους ή έχουν βιασθεί .

«Οι οικογένειες θα δικαιωθούν μόνο αν αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας,  ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας αλλά και η κοινωνική, οικονομική και ψυχική στήριξη των συγγενών τους» και αυτό θα επιτευχθεί μόνο μέσα από τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας και τους αρχηγούς των κομμάτων.

Ο κύριος Τοπαλούδης αναφέρθηκε στην παρουσία πολίτικων εκπροσώπων στη σημερινή διαδικασία καθώς και στην παρουσία του πρώην προέδρου της Βουλής Γιάννη Βρούτση.

Θέλησε όμως περισσότερο να σταθεί στην αμέριστη και σύσσωμη συμπαράσταση της κοινωνίας.

«Ο αγώνας της Ελένης και της οικογένειας της συνεχίζεται τόνισε ο κ. Τοπαλούδης για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά μας.»

Ήταν μια δίκαιη ποινή λέει η κοινωνία του Διδυμοτείχου. Πολλοί από τους κατοίκους θυμωμένοι και οργισμένοι από τη συμπεριφορά των δυο ανδρών που τυράννησαν εγκληματικά την Ελένη  η οποία ήταν σε όλους γνωστή και αγαπητή.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη λένε κάποιοι άλλοι.

Κάποιοι θα πουν ότι υπάρχουν οικογένειές που μεγαλώνουν τέτοιους χαρακτήρες ανδρών  και αυτό δημιουργεί τέτοιες αποτρόπαιες συμπεριφορές.

Η επόμενη μέρα θα βρει τους δυο γονείς στο Διδυμότειχο αποδεκατισμένους ψυχικά αλλά και οικονομικά από τα υπέρογκα ποσά που κόστισαν τα συνεχόμενα δικαστήρια για την δολοφονία της Ελένης τους.Θα συνεχίζουν να «ζουν» κοντά στο γιο τους Πέτρο που έχει περάσει τον δικό του Γολγοθά από τη μια χάνοντας την αδερφή του και από την άλλη ζώντας  με δυο πικραμένους γονείς που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν μεταξύ Αθηνών και Διδυμοτείχου προσπαθώντας να διεκδικήσουν την ανώτατη των ποινών για τους δολοφόνους της κόρης τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος