Γ. Γλήνιας: Φιλοδοξούμε το νησί της Σαμοθράκης να γίνει covid free

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη φετινή τουριστική σεζόν για το νησί της Σαμοθράκης εκφράζει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Γιάννης Γλήνιας.

«Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν κρατήσεις. Όμως ευελπιστούμε και επιδιώκουμε όπως και πέρυσι έτσι και φέτος να μας ‘σώσει’ ο εσωτερικός τουρισμός», ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ. Γλήνιας.

Όσο αφορά την πανδημία, ο κ. Γλήνιας υποστήριξε πως η Σαμοθράκη συγκριτικά με άλλες περιοχές τα πήγε πολύ καλά, και τόνισε πως «φιλοδοξούμε να γίνει το νησί ‘covid free’ ώστε να μπορέσουν να μας κατατάξουν σε έναν ασφαλή υγειονομικό προορισμό».

Εν τω μεταξύ, θετικά συμπεράσματα προέκυψαν από τη συνάντηση που είχαν τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος του νησιού, Ν. Γαλατούμος, και ο κ. Γλήνιας στο υπουργείο Νησιωτικής πολιτικής με τον υπουργό, Ιωάννη Πλακιωτάκη, και τη γ. γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Χριστιάνα Καλογήρου.

Ο κ. Πλακιωτάκης δεσμεύτηκε για 12μηνη επιδότηση της γραμμής Αλεξανδρούπολη–Σαμοθράκη από την επόμενη χρονιά, ενώ για τη σύνδεση με τη Λήμνο, (τρεις ημέρες την εβδομάδα) επέκταση το επιδοτούμενο διάστημα για έξι μήνες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος