Πόλο επισκεπτών από πολλές περιοχές του νομού αποτέλεσε για ακόμη μία χρονιά η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς, που παραδοσιακά στήνεται στις Φέρες Έβρου.
Πρόκειται για το σούβλισμα βόειου κρέατος που παράγεται στην περιοχή και κάνει τη διαφορά από τις συνηθισμένες σούβλες, λόγω του όγκου αλλά και του πολύωρου ψησίματος, η διαδικασία του οποίου ξεκινά μία ημέρα πριν.
Η εκδήλωση που είναι πλέον θεσμός πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία των Φερών, το απόγευμα της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου, με τους επισκέπτες και τους κατοίκους να απολαμβάνουν «τη νοστιμιά του περίφημου μοσχαρίσιου κρέατος της περιοχής».
Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν ο δήμος Αλεξανδρούπολης, η δημοτική ενότητα Φερών και στην παραδοσιακή μουσικο-χορευτική εκδήλωση που ακολούθησε, ο Σύλλογος Σαρακατσάνων, ο Ποντιακός Σύλλογος Φερών «Παναγία Σουμελά» και ο Λαογραφικός Μορφωτικός Σύλλογος Φερών «Ορφέας».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος