Ευστάθιος Ασπιώτης :«Με την υπάρχουσα ακρίβεια οι εργαζόμενοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν»

«Οι θέσεις μας είναι πάγιες και διαρκείς. Αύξηση κατώτατου μισθού και να επανέλθουν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις, ώστε να μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε με τις αντίστοιχες οργανώσεις των εργοδοτών τον κατώτατο μισθό,» δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εβρου κ .Ευστάθιος Ασπιώτης .

Ο κ. Ασπιώτης χαρακτήρισε πάρα πολύ δύσκολη την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι και τόνισε πως «με αυτούς τους μισθούς που υπάρχουν σήμερα και με την υπάρχουσα ακρίβεια που επικρατεί τόσο στην ενέργεια, όσο στα καύσιμα και τα Σούπερ Μάρκετ, οι εργαζόμενοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν.»

Το Εργατικό Κέντρο Εβρου με αφορμή την συμμετοχή του στις κινητοποιήσεις και στην πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώνονται με πρωτοβουλία της Γ.Σ.Ε.Ε. και των εργατικών Κέντρων Β. Ελλάδας εν όψει της ΔΕΘ το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση και στην πορεία η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6μμ στο άγαλμα του Βενιζέλου στην Πλατεία Αριστοτέλους προκείμενου όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση να εκφράσουν την αντίθεση τους στις πολιτικές ύφεσης που έχουν βλάψει τα εισοδήματα των εργαζομένων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος