Έξι νεκροί μετανάστες/πρόσφυγες σε τροχαίο στα Λουτρά (video)

Έξι νεκροί και 10 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος με θύματα μετανάστες/πρόσφυγες, που σημειώθηκε εχτές το απόγευμα στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του βαν με το οποίο μετέφερε τους πρόσφυγες/μετανάστες, με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών και επιχείρησε να διαφύγει στρίβοντας προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου. Για αδιευκρίνιστους λόγους, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια κατέληξε μέσα σε ρέμα.

Άμεσα σήμανε συναγερμός, επί τόπου βρέθηκαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, για την παροχή βοήθειας και διακομιδή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ ο Διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Αδαμίδης, έξι άνδρες έχασαν την ζωή τους, δύο είναι βαριά τραυματισμένοι και διατρέχουν κίνδυνο ζωής, πέντε έχουν βαριά τραύματα αλλά δεν κινδυνεύουν και τρεις είναι ελαφρύτερα χτυπημένοι.

Η Αστυνομία συνέλαβε δυο άνδρες οι οποίοι φέρεται να είναι οι διακινητές. Μεταφέρθηκαν επίσης στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν ελαφρά τραύματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος