Εξασφάλισε από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών και κοινοτικών εκλογών της 26ης Μαίου 2019, την παραμονή του στη θέση του δημάρχου Ορεστιάδας, ο Βασίλης Μαυρίδης, με δεύτερη να ακολουθεί η Μαρία Γκουγκουσκίδου, και να ακολουθούν οι συνδυασμοί του Σάκη Παπανδρέου, Χρήστου Καζαλτζή και του Παναγιώτη Σιανκούρη.
Τη δεύτερη Κυριακή διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών στον Έβρο θα αναμετρηθούν, οι υποψήφιοι συνδυασμοί Διδυμότειχου, «Δύναμη Δημιουργία» με επικεφαλής τον Χρήστο Τοκαμάνη και «Απ την αρχή» με επικεφαλής τον Ρωμύλο Χατζηγιάνογλου.
Στο δήμο Σουφλίου στη δεύτερη Κυριακή « πέρασαν» οι υποψήφιοι δήμαρχοι, Ευάγγελος Πουλιλιός και Παναγιώτης Καλακύκος
ΣεΑλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη θα αναμετρηθούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Βαγγέλης Λαμπάκης και Γιάννης Ζαμπούκης και Θανάσης Βίτσας και Νίκος Γαλατούμος , αντίστοιχα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος