Έβρος: Νέες συλλήψεις διακινητών που μετέφεραν με Ι.Χ. 24 μετανάστες-Κατασχέθηκαν τα οχήματα

Τρεις διακινητές συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο (23 Ιουνίου) σε δύο διαφορετικά σημεία της του Έβρου αλλά και σε ένα ανάλογο περιστατικό στη Ροδόπη, κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων που πραγματοποίησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, Διδυμοτείχου και Κυπρίνου.

Πιο συγκεκριμένα στον Έβρο, η  πρώτη σύλληψη στον Έβρο σημειώθηκε το μεσημέρι, κοντά σε οικισμό, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου εντόπισαν έναν αλλοδαπό διακινητή να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δεκαέξι μετανάστες. Ο οδηγός συνελήφθη και το όχημα κατασχέθηκε.

Λίγες ώρες αργότερα, σε άλλο οικισμό του Έβρου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κυπρίνου προχώρησαν στη δεύτερη σύλληψη, όταν εντόπισαν ακόμη έναν διακινητή να οδηγεί αυτοκίνητο με οκτώ μετανάστες. Κατασχέθηκαν επίσης το όχημα και κινητά τηλέφωνα.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της Ροδόπης (Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών) προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμα διακινητή ο οποίος  μετέφερε επίσης με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πέντε μετανάστες. Μάλιστα, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης και επιχείρησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα, αλλά ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα.

Οι τρεις διακινητές αναμένεται να οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος