Έβρος: Aνησυχία για τα αυξημένα κρούσματα

Ανησυχία επικρατεί στην Περιφέρεια ΑΜΘ τις τελευταίες ημέρες για τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού, ιδιαίτερα μάλιστα στους Δήμους Διδυμοτείχου, Μαρωνείας Σαππών, Καβάλας και Θάσου οι οποίοι μπήκαν στο «βαθύ κόκκινο».

«Από τη στιγμή που άρχισαν να εμφανίζονται ξανά κάποια αυξημένα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη -καθώς η Θεσσαλονίκη για τη Β. Ελλάδα είναι ένα κομβικό σημείο- περιμέναμε κάποια αύξηση και στην περιοχή μας μετά από ένα καθησυχαστικό διάστημα περίπου δυο μηνών», δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας ΑΜΘ, Κώστας Βενετίδης, και τόνισε πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών αναμένεται και τις επόμενες ημέρες να υπάρξει μια πίεση στην Περιφέρεια λόγω της εορτής του Ραμαζανιού, αλλά και του Πάσχα.

Ο ίδιος χαρακτήρισε ευεργετικά τα self test, καθώς, όπως είπε, μετά τους εμβολιασμούς είναι το καλύτερο δυνατό μέτρο κατά της πανδημίας.

Αναφερόμενος στην πίεση που είχε τις προηγούμενες ημέρες το Νοσοκομείο Αναφοράς Αλεξανδρούπολης λόγω των αυξημένων περιστατικών νοσηλείας Covid-19, ο κ. Βενετίδης είπε πως αυτό έχει σταματήσει καθώς εδώ και λίγες ημέρες περιστατικά Covid ελαφριάς μορφής δέχονται πλέον όλα τα νοσοκομεία της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος