Επιστολή τεσσάρων δημάρχων του Έβρου στον ΥΠ.ΕΘ.Α για τη μεταφορά των Κέντρων Κατάταξης Νεοσυλλέκτων

Επιστολή στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο απέστειλαν οι 4 δήμαρχοι του Έβρου με την οποία ζητούν την ανάκληση της απόφασης κλεισίματος των Κέντρων  Κατάταξης Νεοσυλλέκτων που λειτουργούσαν από το 2018 σε Αλεξανδρούπολη, Καβησσό, Σουφλί και Λαγό Διδυμοτείχου.

Στην επιστολή τονίζονται οι δυσμενείς συνέπειες που επέρχονται από την απόφαση αυτή τόσο στην τοπική κοινωνία και οικονομία όσο και στη διατήρηση του υψηλού αισθήματος ασφάλειας που έρχεται σε αντιπαράθεση με το μέχρι σήμερα αυξημένο ενδιαφέρον της Πολιτείας στην ακριτική περιοχή.

Γίνεται ακόμη αναφορά  στην επέκταση των δομών στο ΚΥΤ και το ΠΡΟΚΕΚΑ  Φυλακίου  και την στελέχωση τους με προσωπικό και εξοπλισμό και στο αδιανόητο από την άλλη κλείσιμο των Κέντρων Κατάταξης Νεοσυλλέκτων .

Φαίνεται ότι ξεχάστηκαν γρήγορα, όπως αναφέρεται,  τα γεγονότα του 2020 στις Καστανιές και το ερώτημα που τίθεται είναι τι μήνυμα περνάει  στους πολίτες του Έβρου όταν η Αθήνα και η Πελοπόννησος ενισχύονται με παρόμοια κέντρα και η περιοχή του Έβρου απογυμνώνεται.

«Ο Έβρος δεν αντέχει μια τέτοια υποβάθμιση» καταλήγουν στην επιστολή τους οι 4 δήμαρχοι.

                               Η επιστολή

Επιστολή τεσσάρων δημάρχων του Έβρου στον ΥΠ.ΕΘ.Α για τη μεταφορά των Κέντρων Κατάταξης Νεοσυλλέκτων Επιστολή τεσσάρων δημάρχων του Έβρου στον ΥΠ.ΕΘ.Α για τη μεταφορά των Κέντρων Κατάταξης Νεοσυλλέκτων

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος