Επάρκεια κενών κρεβατιών στη ΜΕΘ ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης δηλώνει ο Β. Ρούφος

Διαψεύδει τις δηλώσεις του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου  ο διοικητής του ΠΓΝΑ Βαγγέλης Ρούφος, σχετικά με το ότι το νοσοκομείο διαθέτει μόνο 3 κενά κρεβάτια.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ Ρούφος ανέφερε ότι από τα 15 κρεβάτια που διαθέτει το νοσοκομείο στην ΜΕΘ μόνο τα 6 είναι κατειλημμένα, ενώ το μέγιστο που είχαν αναπτυχθεί ήταν 21 κρεβάτια.

Σύμφωνα με τον ίδιο η περιοχή μας τελευταία έχει ιδιαίτερα αυξημένο ιικό φορτίο ειδικά η Ξάνθη, τα περιστατικά της οποίας καλύπτουν τις περισσότερες κλίνες του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.

Σήμερα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης νοσηλεύονται στις απλές κλίνες  54 περιστατικά, στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας 3 περιστατικά και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας 6 περιστατικά.

«Δεν είναι μικρός ο αριθμός, τονίζει ο κ. Ρούφος, μόνο που τώρα το κακό εντοπίζεται και σε μικρότερες ηλικίες ενώ πεποίθηση  του είναι ότι υπάρχει ελπίδα να χτισθεί το τοίχος ανοσίας αφού είναι τεράστιο το κύμα αυτών που εμβολιάζονται με την Γ δόση

Σχετικά με το ποσοστό επιστροφής  του υπό αναστολή προσωπικού του Νοσοκομείου τόνισε ότι είναι πολύ μικρό αγγίζει μετά  βίας το 8%.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος