Εορτασμός Ενόπλων Δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη

Με την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων Χατζηαντώνη και Δόμνας Βισβίζη κορυφώθηκε σήμερα 21 Νοεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη ο καθιερωμένος εορτασμός για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, ο οποίος συνδέεται με την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, την οποία οι Ένοπλες Δυνάμεις τιμούν ως την Προστάτιδά τους. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν νωρίτερα με Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Στρατηγίσσας στην Αλεξανδρούπολη.

Εορτασμός Ενόπλων Δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη

Στεφάνι κατέθεσαν, ο Διοικητής της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, ο Διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Έβρου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αλεξανδρούπολης, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών.

Εορτασμός Ενόπλων Δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη
Εορτασμός Ενόπλων Δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των πεσόντων και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη στρατιωτική μπάντα.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος