Διδυμότειχο -Τανζανία, μια απόφαση μακριά… (ηχητικό)

Ο Σπύρος Διαγκάκης από το Διδυμότειχο κατάφερε να υλοποιήσει ένα από τα όνειρα του ταξιδεύοντας πριν λίγες μέρες στην Τανζανία.

Διδυμότειχο -Τανζανία, μια απόφαση μακριά… (ηχητικό)Ένας λαμπρός νέος, καθηγητής γαλλικής Φιλολογίας ανήσυχος και αεικίνητος πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στις δράσεις του Wheeling2Help φθάνοντας μαζί με άλλους 21 συνταξιδιώτες από την Ελλάδα και την Κύπρο στην κοινότητα Congo της μακρινής Τανζανίας σ’ ένα ταξίδι αλληλόδρασης, ένα ταξίδι ενσωμάτωσης στην καθημερινότητα της περιοχής στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής τους.

Ένα δεκαήμερο συμμετοχής σε διάφορα project  για μια χώρα που υπολείπεται πολλών συστημάτων εκπαιδευτικών, περίθαλψης, βιοτικού επιπέδου κα.

Διδυμότειχο -Τανζανία, μια απόφαση μακριά… (ηχητικό)Άλλο ένα ανήσυχο κορίτσι η Μυρτώ Δεληγεωργάκη, ήταν η δεύτερη συμμετοχή από τον Έβρο που ταξίδεψαν μέχρι εκεί, η Μυρτώ μέχρι που γράφονταν το ρεπορτάζ δεν είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, γνώρισαν και πρόσφεραν αγάπη, αλληλεγγύη, σε ανθρώπους που ζουν σε ένα κόσμο καθαρό και ξάστερο ακόμα.

«Από την στιγμή που μπορώ εγώ μπορεί ο καθένας να  κάνει την δική του εξόρμηση, «δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο Σπύρος Διαγκάκης, που αφού επεξεργασθεί ότι αποκόμισε από το ταξίδι αυτό ετοιμάζει βαλίτσες με επόμενο προορισμό την Κένυα ή το Νεπάλ. Άλλωστε όπως είπε «όλα είναι μια απόφαση μακριά».

Διδυμότειχο -Τανζανία, μια απόφαση μακριά… (ηχητικό) Διδυμότειχο -Τανζανία, μια απόφαση μακριά… (ηχητικό)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος