Dadia Trail Run 2025: “Τρέχουμε για τη φύση με αποστολή την ελπίδα – Αναγεννάμε το δάσος της Δαδιάς”

Η καρδιά της φύσης θα χτυπήσει δυνατά την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2025 στο δάσος της Δαδιάς, με τον αγώνα δρόμου Dadia Trail Run 2025, μια μοναδική αθλητική διοργάνωση αφιερωμένη στην ελπίδα, την αναγέννηση και την προσφορά. Μια διοργάνωση, που φιλοδοξεί να θυμίσει ότι η φύση μπορεί να αναγεννηθεί.

Το Dadia Trail Run 2025 τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σουφλίου, με τη στήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Αθλητικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Ακρίτας Δαδιάς, της τοπικής κοινωνίας και των εθελοντών που το ζωντανεύουν κάθε χρόνο.

Με κεντρικό σύνθημα «Ένας αθλητής – Ένα δέντρο», κάθε συμμετοχή σημαίνει μια νέα ζωή. Για κάθε δρομέα, θα φυτευτεί ένα νέο δέντρο στο καμένο δάσος. Ένα βήμα, μια ανάσα, μια πράξη περιβαλλοντικής συνείδησης και ελπίδας, είναι το μήνυμα που στέλνουν οι διοργανωτές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις διαδρομές:

-«ΓΥΠΑΣ» 23 χλμ. (ορεινό έδαφος, +800μ) – εκκίνηση 09:00

-«ΑΣΠΡΟΠΑΡΗΣ» 10 χλμ. (μεικτό έδαφος, +220μ) – εκκίνηση 09:30

-«ΓΕΡΑΚΙΝΑ» 6 χλμ. (ορεινό έδαφος, +200μ) – εκκίνηση 10:00

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στον εξωτερικό χώρο του Κέντρου Ενημέρωσης Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α., στον οικισμό της Δαδιάς.

Οι συμμετοχές είναι δωρεάν και δηλώνονται ηλεκτρονικά έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2025 στο www.dadiatrailrun.gr. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα : 2554350100, 2554350102, 6937068347. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση : info@dadiatrailrun.gr

Φωτογραφία:Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος