Δ. Κουμπούρης: Αγώνας για να διεκδικήσουμε ότι μας έχει αφαιρεθεί

«Θα οργανώσουμε κινητοποιήσεις σε κάθε νομό της χώρας, θα κάνουμε ένα μαραθώνιο αγώνα προκειμένου να διεκδικήσουμε ότι μας έχει αφαιρεθεί,» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων ΙΚΑ κ. Δήμος Κουμπούρης, με αφορμή την σύσκεψη που πραγματοποιείται αύριο στις 11πμ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη με θέμα την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων επαγγελματιών.

« Οι πολιτικές που εφαρμόσθηκαν είναι πολιτικές άδικες, είναι πολιτικές αντισυνταξιοδοτικές, είναι πολιτικές που επιβλήθηκαν από μεγάλα συμφέρονται καθώς αφαιρέθηκαν συντάξεις ,ανακεφαλαιοποιήθηκαν οι τράπεζες, όμως δεν ανακεφαλαιοποίηθηκαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία ,» είπε ο κ. Καμπούρης και τόνισε πως «πρέπει να ανακεφαλαιοποιηθούν τα ασφαλιστικά μας ταμεία, πρέπει να μας αποδοθούν συντάξεις που έχουν περικοπή, πρέπει να μας δώσουν πίσω την υγεία, τα δώρα, ότι έχουμε πληρώσει σε όλη μας τη ζωή με τον αγώνα μας.»
Στην σύσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας κ. Καμπούρη ,αλλά και του γεν γραμματέα της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Χρ. Κολοβού, θα συμμετάσχουν όλα τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΟΑΕΕ – Δημοσίου Θράκης .

Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος