Χ. Δερμεντζόπουλος: Στον Έβρο τις επόμενες μέρες ο ΥΠΕΘΑ

Την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στον Έβρο μέχρι το τέλος της εβδομάδας ανακοίνωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Δερμεντζόπουλος σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα Κέντρα Κατάταξης Νεοσυλλέκτων.

Ο κ Δερμεντζόπουλος διευκρίνισε ότι είναι μια απόφαση σε στρατιωτικό επίπεδο η οποία θα αρχίσει να εφαρμόζεται μελλοντικά επιβεβαιώνοντας παράλληλα  ότι δεν πρόκειται να κλείσει καμία μονάδα στο  νομό.

Με την επίσκεψη του κ Παναγιωτόπουλου στον Έβρο θα δοθούν ξεκάθαρες απαντήσεις τόνισε, ώστε να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις, συμπληρώνοντας πως «η  σωστή πληροφόρηση θα δείξει ότι ο Έβρος δεν αποδυναμώνεται αλλά ενισχύεται».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο βουλευτής Έβρου αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι με την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη η περιοχή έχει περισσότερο κόσμο από ποτέ σημειώνοντας, πως από τους 15.000 ΕΠΟΠ η συντριπτική πλειοψηφία θα βρίσκεται στον Έβρο σε ένα ορίζοντα 15ετιας.

Τέλος δήλωσε απόλυτα  σύμφωνος με την διεκδίκηση ενός Κέντρου Εκπαίδευσης στον Έβρο εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «θα τα καταφέρουμε στην διεκδίκηση αυτή».

Ακούστε τις δηλώσεις του: Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Βουλευτής Έβρου ΝΔ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος