Αντιδράσεις Δημάρχου και Γονέων, στην ακυρωτική απόφαση της Αποκεντρωμένης για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου

Τις πρώτες αντιδράσεις έφερε η χθεσινή ακυρωτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, που δικαίωνε την προσφυγή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Διδυμοτείχου για την  παραχώρηση του εν λόγω ιδρύματος ώστε να στεγασθεί προσωρινά το τμήμα Ψυχολογίας του ΔΠΘ.

Ικανοποιημένοι από την απόφαση δηλώνουν στην ΕΡΤ Ορεστιάδας τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου όπου παράλληλα με τις ευχαριστίες τους στον κόσμο που στήριξε τον αγώνα τους παρακαλούν τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου  να κάνει πράξη την δέσμευση του ότι δηλαδή αν σε 16 μήνες δεν είναι έτοιμο κτίριο για την στέγαση των σπουδαστών θα παραχωρήσει το κτίριο του Δημαρχείου ώστε  σε ένα χρόνο να λειτουργεί η Σχολή.

«Επι της ουσίας δεν μας επηρεάζει  σε κάτι η απόφαση» ήταν οι πρώτες δηλώσεις στην ΕΡΤ Ορεστιάδας  του δημάρχου Διδυμοτείχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου. «Από δω και πέρα είτε θα προχωρήσουμε σε ένσταση είτε θα ξαναφέρουμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο με την ορθή διατύπωση ότι παραχωρείται το 3ο ΔΣ. Υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνει νομοθετική ρύθμιση από το Υπουργείο Παιδείας σύμφωνα με την οποία θα γίνει μετεγκατάσταση του  Σχολείου στα υπόλοιπα σχολεία της πόλης, ώστε να παραδώσουμε το κτίριο στο τμήμα Ψυχολογίας.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος