Άνοιγμα στην τουριστική αγορά της Κύπρου από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Στην προσέλκυση τουριστικού ρεύματος από την Κύπρο στοχεύει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης μετά τις επαφές που είχε στη διεθνή τουριστική έκθεση «Taxidi 2022», που διεξήχθη στην Κύπρο την προηγούμενη εβδομάδα.

Ανάμεσα στις συναντήσεις του, ο κ. Ζαμπούκης βρέθηκε με εκπροσώπους κυπριακού ταξιδιωτικού πρακτορείου και συζήτησε μαζί τους την προοπτική συνεργασίας με κοινό στόχο την έναρξη πτήσεων charter μεταξύ Λάρνακας και Αλεξανδρούπολης, ήδη από το Πάσχα του 2023. Επίσης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Στροβόλου Λευκωσίας, με τον οποίο συζήτησε την προοπτική αδελφοποίησης και συνεργασίας των δύο Δήμων, με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών στο πλαίσιο της ανάπτυξης “έξυπνων πόλεων” (smart cities).

«Η προσπάθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης, να εξελιχθεί σε έναν διεθνή τουριστικό προορισμό, έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται, με αποφασιστικότητα να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια προς την επίτευξη του στόχου αυτού ,» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, παρουσιάζοντας τον απολογισμό του ταξιδιού της στην Κύπρο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος