Αλεξανδρούπολη: Βραβεύτηκαν οι 400 εθελοντές του via Egnatia run

Tιμητική εκδήλωση για τους συμμετέχοντες εθελοντικά και θεσμικά στο 4ο VIA EGNATIA RUN που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, πραγματοποιήθηκε στο Νομαρχείο.

Αλεξανδρούπολη: Βραβεύτηκαν οι 400 εθελοντές του via Egnatia run
Τετρακόσιοι συνολικά εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και μεμονωμένοι πολίτες – εθελοντές που συνέδραμαν στην ασφαλή διοργάνωση της μεγάλης αθλητικής γιορτής του Έβρου, τιμήθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς με το μετάλλιο της Νίκης της Σαμοθράκης και έλαβαν έπαινο συμμετοχής.
«Σας ευχαριστώ που επιλέξατε να γίνετε μέλη της μεγάλης οικογένειας του VIA EGNATIA RUN αφιερώνοντας μέρος του πολύτιμου χρόνου σας. Κάθε σημείο εθελοντικής προσφοράς είναι σημαντικό για την ασφαλή και επιτυχημένη ολοκλήρωση της προσπάθειας των δρομέων. Εμείς, ως Οργανωτική Επιτροπή σχεδιάζουμε και προνοούμε, αλλά χρειαζόμαστε όλους εσάς για να υλοποιήσουμε κάθε λεπτομέρεια που απαιτείται. Η επιτυχία του VIA EGNATIA RUN οφείλεται στην αφοσίωση και στην αγάπη όλων μας για αυτή τη διοργάνωση», και ανανέωσε το ραντεβού για το 5ο VIA EGNATIA RUN στις 10 Μαΐου 2020,» δήλωσε ο κ.Πέτροβοτς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος