Αλεξανδρούπολη -Β. Κασαπίδης: H αύξηση των επισκεπτών δεν έφερε υψηλό τζίρο στα καταστήματα

Χαμηλότερη των προσδοκιών αποδείχτηκε η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της Αλεξανδρούπολης φέτος το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι η πόλη υποδέχτηκε έναν πολύ μεγάλο όγκο Ελλήνων και ξένων επισκεπτών κυρίως από Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία με τους επαγγελματίες να βρίσκονται σε απόγνωση.

«Παρά τον πολύ μεγάλο όγκο επισκεπτών φέτος στην πόλη, αυτό δεν μεταφράστηκε απαραιτήτως και σε κίνηση στις εμπορικές επιχειρήσεις, παρά τις προσφορές και τα events (Λευκή νύχτα) που είχαμε,» σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας και στην εκπομπή «άκου να δεις,» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Κασαπίδης για να τονίσει πως «περιμέναμε μεγαλύτερη κίνηση και μεγαλύτερους τζίρους από τους επισκέπτες .Είμαστε καλύτερα από την αντίστοιχη περίοδο του 2021, αλλά υπολειπόμαστε πολύ από την χρονιά του 2019.»

Το τσουνάμι ανατιμήσεων και αυξήσεων του ενεργειακού κόστους που έρχεται αναμένεται να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στις επιχειρήσεις, είπε ο κ. Κασαπίδης ο οποίος ζήτησε στήριξη από την Κεντρική Διοίκηση ώστε να μην χαθούν επιχειρήσεις, αλλά και να μην χαθούν θέσεις εργασίας από τις τοπικές επιχειρήσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος