Αλεξανδρούπολη: Στις αρχές Ιουνίου η έναρξη εργασιών για το φυσικό αέριο σε Θράκη

Αρχές Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει η έναρξη των εργασιών για το φυσικό αέριο σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη και Δράμα, με την Καβάλα να ακολουθεί αμέσως μετά, και την Ορεστιάδα αφού υπάρξει η έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ), Μάριος Τσάκας, ο οποίος συμμετείχε σε κοινή σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή που συγκάλεσε ο περιφερειάρχης, Χρήστος Μέτιος, με τη συμμετοχή δημάρχων της ΑΜΘ και στελεχών της Περιφέρειας.

Ο κ. Τσάκας ανέφερε πως οι αιτήσεις σύνδεσης μπορούν ήδη να υποβάλλονται ηλεκτρονικά, ενώ για όσους πολίτες επιθυμούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους δια ζώσης, η ΔΕΔΑ θα ανοίξει καταστήματα σε κάθε πόλη μέσα στο καλοκαίρι, και κάθε τέσσερις μήνες θα ανακοινώνει ποιες περιοχές κάθε πόλης θα συνδέονται με το δίκτυο.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν προβληματισμοί των δημάρχων αναφορικά με τη συμβατότητα των εργασιών που θα πραγματοποιήσει η ΔΕΔΑ με παρεμβάσεις και αναπλάσεις που πραγματοποιούν ή σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν οι Δήμοι, και συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος