Αλεξανδρούπολη: Στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου το 3ο Φεστιβάλ «Ο Φάρος της Ισότητας»

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την υπέρβαση κάθε μορφής έμφυλων ανισοτήτων, το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών – Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου το 3ο Φεστιβάλ «Ο Φάρος της Ισότητας».
Φέτος για πρώτη φορά, και κατόπιν πρότασης του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γ. Ζαμπούκη, η καρδιά του Φεστιβάλ θα χτυπάει τόσο στην Αλεξανδρούπολη όσο και στις Φέρες όπου θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις (2/9).

«Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, είναι να ευαισθητοποιηθεί το μεγαλύτερο δυνατό κοινό και ειδικά το νεανικό, μέσα από ποικίλες δράσεις, εκθέματα και ενημέρωση από τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου για το σύνολο του έργου,  προβολές ταινιών, αθλητικές δραστηριότητες και μουσικές συναυλίες που αντιμάχονται τις έμφυλες ανισότητες, αποστέλλοντας ηχηρό μήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών και συνακόλουθα υπέρ της ισότητας των φύλων,» αναφέρει σε μήνυμα του ο Γ. Ζαμπούκης.

Στις εκδηλώσεις Χαιρετισμό θα απευθύνουν:
Μαρία Συρεγγέλα, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων
Γιάννα Χορμόβα, Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος