Αλεξανδρούπολη – Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων: «Να μην δοθεί η φύλαξη των ισόπεδων διαβάσεων σε ιδιωτική εταιρεία»

Να μην δοθεί η φύλαξη των ισόπεδων διαβάσεων σε ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, να μην γίνει καμιά απόλυση και να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι, ζητά το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων-Ιδιωτικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης – Φερών – Σουφλίου “η Ενότητα”.

«Οι 165 εργαζόμενοι πανελλαδικά πέντε εξ αυτών στην Αλεξανδρούπολη προσλήφθηκαν μέσω ΑΣΕΠ είναι εκπαιδευμένοι φύλακες για να διαχειρίζονται τις ισόπεδες διαβάσεις και ο ΟΣΕ έχει την διάθεση να δώσει αυτήν την δραστηριότητα σε εταιρεία Σεκιούριτι,» υποστήριξε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο εκπρόσωπος του Σωματείου κ. Γιάννης Χιόνης, τονίζοντας πως «αν συμβεί αυτό θα μιλάμε για μια απευθείας υποτίμηση της δραστηριότητας αυτής».

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης – Φερών – Σουφλίου “η Ενότητα” καλεί τους εργαζόμενους να έρθουν σε επαφή με το σωματείο και με τις επιτροπές αγώνα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να συντονιστούν οι προσπάθειες με τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα καλεί κάθε συνδικαλιστική οργάνωση να στηρίξει τους εργαζόμενους για να εκφραστεί η μέγιστη δυνατή αλληλεγγύη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος