Αλεξανδρούπολη: Μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για τη Δομή Επιχειρηματικής Στήριξης

Μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου θα δέχεται αιτήσεις των ενδιαφερομένων η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Δομής Επιχειρηματικής στήριξης του Επιμελητηρίου Έβρου. Όσοι νέοι περάσουν την αξιολόγηση θα συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα έντεκα εβδομάδων με εκπαιδευτές και δομημένο πρόγραμμα το οποίο θα τους βοηθήσει να καταρτίσουν το πλάνο τους.

«Η δομή θα βοηθήσει πολίτες από τον Έβρο που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν που θέλουν να αναπτύξουν την δική τους ιδέα, ή έχουν ή είχαν κάποια επιχειρηματική ιδέα και θέλουν να την βελτιώσουν να ενταχθούν μέσα και να λάβουν όλα τα απαραίτητα εφόδια, αρχικά γνώση από υπηρεσίες από πολύ έμπειρους ανθρώπους και εξιδεικευμένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό» σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο συντονιστής της δομής, Λεωνίδας Σκερλετόπουλος.

Το πρόγραμμα είναι χρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, είναι στο πρόγραμμα της ΑΜΘ και υπάχθηκε στο πλαίσιο της βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΒΑ) που κέρδισε πριν από πέντε χρόνια ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τη δομή Επιχειρηματικής στήριξης, για το ποια είναι η διαδικασία, πώς μπορούν να ενταχθούν, πώς θα λάβουν υποστήριξη και ποιοι είναι οι μέντορες, μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση open dαy που διοργανώνει τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, 10-2, και 5-7.30 μ.μ. στην Αλεξανδρούπολη το Επιμελητήριο Έβρου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος