Αλεξανδρούπολη: Με πολλές προσδοκίες ξεκίνησε από τους επαγγελματίες η εορταστική περίοδος

Με πολλές προσδοκίες από τους επαγγελματίες ξεκίνησε η φετινή εορταστική περίοδος στην αγορά της Αλεξανδρούπολης.

«Είναι πολύ σημαντικό να στηριχθούν οι τοπικές επιχειρήσεις , οι οποίες έχουν κάνει την υπέρβαση τους στολίζοντας τα καταστήματα τους και αλλάζοντας το κλίμα ενόψει της εορταστικής περιόδου», σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Κασαπίδης.

Όπως διευκρίνισε, «την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων γίνεται ένας τζίρος ο οποίος αντιστοιχεί περίπου στο 40% του ετήσιου τζίρου ενός επαγγελματία. Οι προσδοκίες μας είναι μεγάλες και παρά τις δυσκολίες που έχουν όλα τα νοικοκυριά προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό είτε είναι σε υπηρεσίες ,είτε σε προϊόντα και σε πολύ καλές τιμές».

Αναφερόμενος στο καλάθι του νοικοκυριού που ανακοινώθηκε πριν μερικές εβδομάδες, είπε πως ωφελήθηκαν μόνο οι μεγάλες αλυσίδες τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «δημιουργήθηκαν αγορές και καταναλωτές δυο ταχυτήτων», ενώ για το εορταστικό καλάθι όπως είπε «φοβάμαι μήπως προκύψουν και πάλι ανισότητες και συγκεντρωθεί όλη η κατανάλωση μόνο σε κάποια καταστήματα».

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κάλεσε τους καταναλωτές, “να επισκεφθούν τα μικρά καταστήματα να κάνουν την έρευνα τους, καθώς οι εκπλήξεις και οι προσφορές κρύβονται σε αυτές τις μικρές επιχειρήσεις,στα τοπικά καταστήματα καθώς υπάρχει και η προσωπική σχέση πελάτη –καταναλωτή” κατέληξε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος