Αλεξανδρούπολη: Κλείνουν δρόμοι λόγω Ελευθερίων και VIA EGNATIA RUN

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν στην πόλη της Αλεξανδρούπολης στις 14 και 15 Μαΐου λόγω της διεξαγωγής της παρέλασης για τον εορτασμό των Ελευθερίων αλλά και  του αγώνα δρόμου VIA EGNATIA RUN 2022.

Αλεξανδρούπολη: Κλείνουν δρόμοι λόγω Ελευθερίων και VIA EGNATIA RUN

Έτσι με απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του  Δήμου Αλεξανδρούπολης θα υπάρχει:

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας – στάσης και στάθμευσης στην παραλιακή, από το ύψος του πάρκινγκ της στροφής Εγνατία μέχρι την πλατεία Ελευθερίας στο ύψος του ΟΣΕ, από την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 και ώρα 15.00 έως και την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και ώρα 18.00.
  • Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό Καραολή και Δημητρίου από το ύψος της πλατείας Ελευθερίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λ. Δημοκρατίας (Σκλαβενίτης), από το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 από 20.00 έως την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 έως τις 18.00.
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας στην οδό Καραολή και Δημητρίου, από το ύψος της πλατείας Ελευθερίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λ. Δημοκρατίας (Σκλαβενίτης), την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 από τις 07.00 έως τις 18.00.

Εξαιρούνται από την απαγόρευση κυκλοφορίας τα οχήματα άμεσης ανάγκης, τα οποία, θα διευκολύνονται, σε περίπτωση ανάγκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, καθώς και τα διαπιστευμένα οχήματα της διοργάνωσης του αγώνα δρόμου VIA EGNATIA 2022.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις  ώρες απαγόρευσης της κυκλοφορίας, θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς, σύμφωνα με την υφιστάμενη σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Αλεξανδρούπολη: Κλείνουν δρόμοι λόγω Ελευθερίων και VIA EGNATIA RUN

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος