Αλεξανδρούπολη: Η πρώτη άφιξη τσάρτερ με Γαλλοεβραίους στο «Δημόκριτος»

Η πρώτη άφιξη αεροσκάφους τύπου τσάρτερ που μετέφερε στην Αλεξανδρούπολη Γαλλοεβραίους τουρίστες, πραγματοποιήθηκε εχτές στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος.»

Στο αεροδρόμιο για την υποδοχή βρέθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης και πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου, Απόστολος Παλακίδης.

Αλεξανδρούπολη: Η πρώτη άφιξη τσάρτερ με Γαλλοεβραίους στο «Δημόκριτος»«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την Αλεξανδρούπολη. Περίπου 850 άτομα θα επισκεφτούν το μήνα Αύγουστο τις τουριστικές μονάδες, τα τουριστικά καταλύματα της περιοχής μας. Τις προηγούμενες χρονιές που ερχόταν οι Γαλλοεβραίοι είχαν υποστεί μια ταλαιπωρία διότι ο ανεφοδιασμός γινόταν είτε στην Καβάλα, είτε στη Θεσσαλονίκη. Έτσι λοιπόν είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Αλεξανδρούπολη έχει τις δικές της δεξαμενές και έτσι μπορούν να ανεφοδιαστούν όλες οι πτήσεις τσάρτερ ,»σχολίασε σε δηλώσεις του ο κ.Τοψίδης.

Ο κ.Τοψίδης ευχαρίστησε τον Αερολιμενάρχη κ. Ζαντανίδη και όλες τις υπηρεσίες (Τελωνείο, Διεύθυνση Ανάπτυξης) για τις προσπάθειες που έκαναν οι οποίες συνέβαλλαν στο να υπάρχει στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος»η δεξαμενή καυσίμων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος