Αλεξανδρούπολη: Επιτροπή για την διεκδίκηση της Δ. Χερσαίας Ζώνης του λιμανιού

Τη σύσταση επιτροπής, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης με τη συμμετοχή εκπροσώπων παρατάξεων και του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, αποφάσισε κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, με στόχο τη διεκδίκηση της Δυτικής Χερσαίας Ζώνης του λιμανιού.

Στη συνεδρίαση παρέστη και ο διευθύνων σύμβουλος του Ο. Λ. Α, Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος ενημερώνοντας το σώμα υπογράμμισε, πως «το καθεστώς από το οποίο κρίνεται αν παραμένει, στον όποιο Οργανισμό Λιμένα, μια χερσαία ζώνη είναι ξεκάθαρο καθώς βασική προϋπόθεση είναι εάν προβλέπεται, σχεδιάζεται, υλοποιείται ή προβλέπεται να υλοποιηθεί λιμενική δραστηριότητα στη συγκεκριμένη ζώνη, κάτι που προκύπτει από το Business ή το Master Plan του κάθε Οργανισμού».

Σημείωσε επίσης, πως τα δεδομένα για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης έχουν αλλάξει και το ΤΑΙΠΕΔ προχωρά στην ανάθεση εκπόνησης Business ή Master Plan που θα καταδείξει εάν και κατά πόσο στη συγκεκριμένη περιοχή προβλέπονται δραστηριότητες στο σύνολό της, σε μέρος αυτής ή και καθόλου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος