Αλεξανδρούπολη: Δράση Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Προϊόντων και Επιχειρήσεων

Με την συμμετοχή 30 εκθετών εκ των οποίων οι 21 ήταν παραγωγοί – οικοτέχνες και πωλητές, ενώ οι υπόλοιποι εκπροσώπησαν επιχειρήσεις μεγαλύτερου βεληνεκούς χωρίς όμως να κάνουν πωλήσεις παρά μόνο δειγματισμό, ολοκληρώθηκε η δράση Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Προϊόντων και Επιχειρήσεων που διοργάνωσε το διήμερο 6 και 7 Αυγούστου στην Αλεξανδρούπολη, το Επιμελητήριο Εβρου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Έβρου και της ΧΙΙ Μ/Κ Μ/Π.

Η προσέλευση του καταναλωτικού κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η διοργάνωση αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να συστηθεί η τοπική παραγωγή του Έβρου σε ένα ευρύ κοινό που υπερβαίνει κατά πολύ τα τοπικά όρια καθώς η τουριστική κίνηση της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο απόγειο της.

«Το Διήμερο Εξωστρέφειας είναι μία πρωτοβουλία μέσα από την οποία πρέπει να αναδείξουμε τι παράγει ο νομός μας που έχει πάρα πολλές καινοτομίες και πολύ καλά προϊόντα. επιχειρήσεις. Στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις διατηρούμε θέσεις εργασίας, διατηρούμε νέους ανθρώπους στην περιοχή μας,» σχολίασε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

«Διοργανώνουμε ένα διήμερο εξωστρέφειας των προϊόντων που παράγονται εδώ στον όμορφο Έβρο έτσι ώστε οι πολίτες να γνωρίσουν τι παράγεται εδώ στον τόπο και έτσι να μπορούν στο ράφι να διαλέγουν τοπικά προϊόντα δίνοντας περισσότερη αξία στα χρήματα τους και επιτρέποντας με τον τρόπο αυτό να μείνουν νέοι άνθρωποι εδώ στον τόπο,» σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Έβρου κ. Χρ. Γιορδαμπλής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος