Aλεξανδρούπολη: Δράσεις ενημέρωσης για τον καρκίνο του πνεύμονα

Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο «en drasi» για τον καρκίνο του πνεύμονα καθ όλη την διάρκεια του Νοεμβρίου ,διοργανώνει η FairLife .


Η FairLife με συμπαραστάτη την κορυφαία Ελληνίδα ορειβάτισσα Κικί Τσακαλδήμη αναλαμβάνει πρωτοβουλία να συνδέσει την Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα με τη φύση, την υγιεινή ζωή, την άθληση, και το βουνό, με στόχο να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό ότι ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος.

«O Νοέμβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του πνεύμονα. Όλο τον μήνα είμαστε «en drasi» με στόχο να προάγουμε τη φυσική άσκηση όποια προτιμάει ο καθένας, αλλά και την ψυχική υγεία ως προϋποθέσεις για την πρόληψη και τη διατήρηση της υγείας μας» σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, η Κική Τσακαλδήμη και κάλεσε τους πολίτες από όποια γωνιά της Ελλάδας και αν βρίσκονται να συνδεθούν διαδικτυακά και να ενώσουν τις φωνές τους για καλό σκοπό.

Η πρώτη δράση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου στα Τρίκαλα υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας, αλλά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας ποδηλασίας, ενώ όσοι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στα Τρίκαλα μπορούν να συμμετάσχουν διαδικτυακά μέσω του site της FairLife.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος