Αλεξανδρούπολη: Τραγικό δυστύχημα με νεκρό 35χρονο – Έπεσε σε κάδο συμπίεσης απορριμμάτων

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 35χρονος άνδρας λίγο μετά τις 12 στην Αλεξανδρούπολη. Βρέθηκε διαμελισμένος μέσα σε κάδο υψηλής συμπίεσης απορριμμάτων που είναι εγκατεστημένος στο κέντρο της πόλης.

Υλικό από κάμερες ασφαλείας αναζητά η αστυνομία για να συλλέξει στοιχεία για τον τραγικό θάνατο που βρήκε άγνωστος άνδρας σήμερα το μεσημέρι λίγο μετά τις 12, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αλεξανδρούπολης επι της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου είναι τοποθετημένος ο ρομποτικός κάδος απορριμμάτων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος άνδρας προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του κάδου και μπήκε μέσα. Την στιγμή εκείνη τα φωτοκύτταρα του κάδου έδειξαν ότι είναι πλήρης γι’ αυτό και ο κάδος άρχισε να λειτουργεί με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να βρει τραγικό θάνατο.

Αμέσως έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ για να επιχειρήσουν τον απεγκλωβισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι ένας 35χρονος χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Στον κάδο βρέθηκε σακούλα με ναρκωτικά χάπια που ήταν συνταγογραφούμενα και ανήκαν στο θύμα.

Στο σημείο έσπευσε και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης για να εξετάζει τον τρόπο λειτουργίας του κάδου, ο οποίος λειτουργεί τα τελευταία 14 χρόνια στην πόλη, χωρίς να έχει σημειωθεί παρόμοιο περιστατικό.

Οι έρευνες από τις αρμόδιες αρχές συνεχίζονται για τον τρόπο που συνέβη το φρικτό γεγονός.

Ρεπορτάζ: Δ. Σταματάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος