Αλεξανδρούπολη: Δ. Αδαμίδης «δεν διεκδικώ τη θέση του διοικητή στο ΓΠΝΑ»

Την πρόθεσή του να μην διεκδικήσει την θέση του Διοικητή του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αδαμίδης ο οποίος θα συνεχίσει να ασκεί πλήρως τα καθήκοντά του μέχρις ότου παραδώσει επισήμως τη Διοίκηση στο νέο Διοικητή που θα ορίσει ο Υπουργός Υγείας.

Ο κ. Αδαμίδης ευχαριστεί τους πολίτες του Έβρου και της Θράκης για τη θερμή υποστήριξή τους σε όλη τη διάρκεια της θητείας του καθώς και το ιατρικό, νοσηλευτικό, παραιατρικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου για την ειλικρινή, ανιδιοτελή και μεγάλη προσπάθεια που έκαναν: αρχικά για να κρατήσουν όρθιο το νοσοκομείο στην εποχή των μνημονίων και στη συνέχεια για να αναπτύξουν τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες,αλλά και όλους τους φορείς για την άριστη συνεργασία .

Όπως αναφέρει «το Π.Γ.Ν.Α. πορεύεται πλέον στο δρόμο της εφαρμογής της νομιμότητας, της λιτής διαχείρισης, της εξοικονόμησης πόρων και της ανάπτυξης των υπηρεσιών προς τους πολίτες. Με την προσδοκώμενη έγκριση του προγράμματος κτιριακής-ενεργειακής αναβάθμισης και την πρόσληψη επαρκούς ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το νοσοκομείο θα γίνει πρότυπο νοσηλευτικού ιδρύματος σε όλα τα Βαλκάνια.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ