Αύξηση κερδών κατά 78% και πωλήσεων κατά 23,90% πέτυχε το 9άμηνο του 2016 ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑ Α.Ε), ενώ παράλληλα πέτυχε και μείωση εξόδων, αποφέροντας επιπλέον έσοδα της τάξης των 32.557,40 € .
Σύμφωνα με τον ΟΛΑ η αύξηση των εσόδων οφείλετε κυρίως στην συναφθείσα συμφωνία με την κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ-SPIECAPAG για παραχώρηση χρήσης έκτασης εντός του λιμένα , με σκοπό την εναπόθεση των σωλήνων για τη κατασκευή του αγωγού ΤΑP.
Η Διοίκηση εκτιμά ότι η θετική πορεία της Εταιρείας θα συνεχισθεί και το επόμενο διάστημα , εκμεταλλευόμενη κάθε ευκαιρία αξιοποίησης του Λιμένα Αλεξανδρούπολης κι επενδύοντας σε υποδομές οι οποίες θα προσδώσουν επιπλέον προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες τόσο του Κεντρικό Λιμένα Αλεξανδρούπολης αλλά και των υπό την εποπτεία του λιμένων (Καμαριώτισσας , Μάκρης και αλιευτικού καταφυγίου Θερμών) .
Συντάκτης: Όλγα Ορφανίδου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος