Αλεξανδρούπολη: Υπαναχώρηση του ιδιώτη εκμισθωτή των Ιαματικών Λουτρών- Η ανακοίνωση της ΤΙΕΔΑ

Aκυρώνεται η επαναλειτουργία των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης, μετά από σχετική επιστολή των εκπροσώπων της εταιρείας προς την διοίκηση της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης Δ. Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ) που είχε αναλάβει σύμφωνα με σχετικό διαγωνισμό την αναβάθμιση και εκμετάλλευση των Λουτρών. Αιτία αυτής της υπαναχώρησης που μάλιστα στοιχίζει στον ιδιώτη το ποσό της εγγύησης συμμετοχής που κατέβαλλε, ύψους 24.000€, σύμφωνα με την Διοίκηση της ΤΙΕΔΑ, είναι το εχθρικό κλίμα που προκλήθηκε από την αβυσσαλέα επίθεση της αντιπολίτευσης, απέναντι στη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη.

Το θέμα της εκμίσθωσης των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης είχε προγραμματισθεί να συζητηθεί στην σημερινή συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου στις 6μμ.

Η ανακοίνωση της ΤΙΕΔΑ

 Ως Διοίκηση και προσωπικό της ΤΙΕΔΑ, έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε στους δημότες και τους επισκέπτες μας, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που διακρίνεται τόσο από ασφαλή χρήση, όσο και μια ευχάριστη εμπειρία κατά τη διαμονή. Καθαρίσαμε, ομορφύναμε, αναβαθμίσαμε, εξασφαλίσαμε και προετοιμάσαμε τις υποδομές μας για τη φετινή περίοδο, οδηγούμενοι από σεβασμό και ευθύνη για το έργο που έχουμε αναλάβει.

Σήμερα όμως, αναγκαζόμαστε απογοητευμένοι, να ενημερώσουμε τους συνδημότες και τις συνδημότισσες, πως η επαναλειτουργία των Ιαματικών Λουτρών της Τραϊανούπολης, αναστέλλεται, ή καλύτερα, ακυρώνεται, μετά από σχετική επιστολή των εκπροσώπων της εταιρείας που είχε αναλάβει σύμφωνα με σχετικό διαγωνισμό, την αναβάθμιση και εκμετάλλευση των Λουτρών. Αιτία αυτής της υπαναχώρησης (που μάλιστα στοιχίζει στον ιδιώτη το ποσό της εγγύησης συμμετοχής που κατέβαλλε, ύψους 24.000€), είναι το εχθρικό κλίμα που προκλήθηκε από την αβυσσαλέα επίθεση της αντιπολίτευσης, απέναντι στη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, καθώς επεκτάθηκε μέσα από πληθώρα μέσων, ακόμα και στους ντόπιους επενδυτές που ήθελαν να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και να προσφέρουν τα χρήματα και την εμπειρία τους στον τόπο.

Σε μια ελεύθερη αγορά, οι επενδυτές είναι αυτοί που αναλαμβάνουν το επιχειρηματικό ρίσκο μιας πιθανής αποτυχίας και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν κάθε δικαίωμα να θέλουν να προστατέψουν, τόσο τα χρήματά τους, όσο και τη φήμη τους, διατηρώντας τις καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφονται καθημερινά. Αυτές τις σχέσεις δηλητηρίασε εσκεμμένα με τις τακτικές της η αντιπολίτευση, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, στο βωμό μιας αήθους και αδιάφορης για τον τόπο, αντιπολιτευτικής προσπάθειας. Δυστυχώς είναι καλοί στο καταστροφικό έργο τους. Μόνο εκεί είναι «καλοί». Ευτυχώς όμως για όλους μας, δεν είναι αρκετό. Γιατί η Δημοτική Αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη, έχει αποδείξει ξανά και ξανά, πως πάντα βρίσκει τον τρόπο να ξεπερνά τις προκλήσεις και να βγαίνει νικήτρια για το καλό του Δήμου και όλων των Δημοτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος