Αλεξανδρούπολη: Στις 4 και 5 Ιουλίου το Φεστιβάλ «ο Φάρος της Ισότητας»

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την υπέρβαση κάθε μορφής έμφυλων ανισοτήτων, το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει το 5ο διήμερο Φεστιβάλ «Ο Φάρος της Ισότητας»  στις 04 & 05 Ιουλίου , με ώρα έναρξης 20:00, στην παραλιακή οδότης Αλεξανδρούπολης (στο ύψος του Πάρκου «Αργώ» – απέναντι από την 12η Μεραρχία Πεζικού).

Στόχος  της πρωτοβουλίας, είναι να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί το κοινό μέσα από ποικίλες δράσεις που αντιμάχονται τις έμφυλες ανισότητες, αποστέλλοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών και συνακόλουθα υπέρ της ισότητας των φύλων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει  μουσικές συναυλίες, παραστάσεις stand up comedy, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, αθλητικές δραστηριότητες, αστροπαρατήρηση, face painting, κατασκευή του κήπου της ισότητας, παρουσίαση γλυπτού για την ισότητα, πλούσιο ενημερωτικό υλικό, έκθεση κόμικ, καθώς και υπαίθριες δραστηριότητες για τα παιδιά.

Η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει την Τρίτη 04 Ιουλίου 2023 και ώρα 21:00 στο Πάρκο «Αργώ», από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης,  Ιωάννη Ζαμπούκη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος